Terje Eikin om avisen

0
618

Adela har intervjuet Terje Eikin som er varaordfører i Arendal og som sitter i bystyret for KrF Kristelig Folkeparti og spurt hva han synes om den nye ChildPress-avisen som er trykket i mer enn 40.000 eksemplarer.

Hei hei. Da kan jo du begynne med å presentere navnet ditt og hvilket parti du 

Ja. Jeg heter Terje Eikin og er varaordfører i Arendal. Jeg sitter i bystyret for Kristelig Folkeparti. 

Ja og nå har du fått lov til å se i ChildPress sitt magasin fra Arendalsuka og litt rundt valget. Hvilket inntrykk er det du sitter igjen med etter å ha lest litt kjapt. 

Jeg synes det er utrolig kult at barn og ungdommer lager sin egen avis og spør om de tinga som de synes er viktig, så jeg vil si gratulerer med kjempe flott avis. Så er det selvfølgelig ekstra hyggelig da, for KrF, at vi har fått fått god omtale. Og det handler jo tror jeg, som det Kjell Ingolf sier i avisa her. At for KrF så er det alltid viktig å lytte på det barn og unge har å si. For vi tenker at de har mange gode i innspill til oss. 

Ja akkurat. Og så er også avisene laget av barn og unge. Men tror du at også at voksne kan se i denne avisa og tenke seg litt igjennom hva de skal stemme. 

Ja absolutt. Og så er det jo sånn at jeg tenker også at den er veldig lærerik for og oss som er politikere for å forstå mere om hva som er viktig for barn og unge. 

Ja akkurat. Da var det greit.

Previous articleVictor Scheie, leder i Arendal Unge Høyre
Next articleDarryl op zoek in het Ministerie van Financiën